SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Kungälvsgymnasterna
Gymnastik

Välkommen till Gymnastikföreningen Kungälvsgymnasterna
Kungälvsgymnasterna är en gymnastikförening som erbjuder både
Barngymnastik & Truppgymnastik, med ca 350 aktiva gymnaster.
Vår verksamhet är i Kungälv, norr om Göteborg.

 
Nedräkning till jubileumsshowen…
2024-05-21 12:18

Nu är de nedräkning….. om 4 dagar är det vår Jubileumsshow, med mycket dans, gymnastik & musik !

 

Glöm inte att köpa biljetterna innan !

 

Gå in på biljettsidan för att köpa dem. Eventuellt överblivna biljetter kommer att finnas till försäljning 1 timma innan varje föreställning.
Info via vår hemsida. 

 

---->  BILJETTER TILL JUBILEUMSSHOWEN <----

 

 

Hoppas att vi ses, lördag den 25 maj 💙

 

Lemon Cup - Guld & silver till Blå B
2024-05-12 20:48
Ladda album (+9 bilder) >>

I lördags 11/5 var det blå b, flickor födda 2013, som gick ut på tävlingsgolvet. Det var Lemon Cup i Kungsbacka som stod på schemat. Truppen hade två lag anmälda i tävlingen i alla tre grenar. 

Det var en tidig morgon för laget som tävla i nivå 7 äldre. Efter fina varv på både tumbling och trampett och ett väl genomfört fristående resulterade det hela i ett guld på trampett. 🥇

 

Senare på eftermiddagen var det dags för laget i nivå 6 att tävla. Det var första gången i nivå 6 för gymnasterna. Även laget i nivå 6 gjorde fina varv på tumbling och trampett och bjöd på ett fint fristående. Det belönades med en delad guldplats i trampett, ett silver i tumbling och ett silver i mångkampen. 🥇🥈🥈

 

Det var nöjda och stolta gymnaster och ledare som lämnade Kungsbacka på lördagskvällen!

Varbergscupen 5 maj
2024-05-07 19:23

Fullt ös på Varbergscupen! 
Kungälvsgymnasternas 2 äldsta trupper, Röd B och svart var i Varberg och tävlade i helgen.

Röd tävlade på nivå 4 vilket var första gången för alla i truppen. Stämningen var på topp och prestationen var på topp. Hög konkurrens och med nytt fristående var även nerverna på plats. Med några små misstag körde de alla så otroligt fint program och kammade hem 2 silvermedaljer. 🥈🥈
Glädjen gick att ta på och med en ny nivå trodde vi kanske inte medaljplatser även om vi alltid önskar det. Riktigt kul och nu laddar Röd B tillsammans med föreningen inför den stora 50-årsshowen i slutet på maj. 


Svart, den äldsta truppen klev oxå upp till nivå 2 och  konkurrensen var stenhård. Här skulle vi testa många nya och svåra övningar inför nästkommande tävling som äger rum i Eskilstuna i början av juni. Många fina övningar och högt tempo körde Svart riktigt bra, men tyvärr en del kostsamma missar vilket gjorde att de fick stå över pallplatsen denna gång. Vi är stolta att vi testat på och är nu väldigt sugna på revanch inför Rikstvåan och självklart även 50-årsshowen som är i full gång med planering och träning i alla grupper! 


Stort grattis till alla ledare och gymnaster. Alltid lika kul att följa allas utveckling och glädje tillsammans!

 

Fler bilder finns under bildgalleri.

GFKG jubileumsshow 25 maj 2024
2024-05-06 12:54

Varmt Välkomna till vår jubileumsshow
lördagen den 25 maj
 för att fira att föreningen fyller 50 år.

 

En färgsprakande show fylld med livemusik, dans & gymnastik.

Två föreställningar:

  1. 13:00-14:30 - insläpp från 12:00
  2. 16:00-17:30 - insläpp från 15:00

Var: Mimers Idrottshall 

Biljetter: Endast förköp. Gå in på biljettsidan för att köpa dem. 

 

---->  BILJETTER TILL JUBILEUMSSHOWEN <----

 

Biljetten som ni får via Mail, visas upp vid entrén.
Eventuellt överblivna biljetter kommer att finnas till försäljning 1 timma innan varje föreställning. Info via vår hemsida. 

 

Insläpp: 1 timma innan showen startar

Caféet: Cafeterian kommer inte vara öppen denna dag. 

 

Varmt Välkomna 💙

Medaljer och mycket glädje på Gösta Cup!
2024-04-15 13:30
Ladda album (+6 bilder) >>

I helgen 13-14 april, var Kungälvsgymnasterna iväg och tävlade med några av våra lag, en helg som slutade med många glada gymnaster.
Tävlingen kallas för Gösta Cup, arrangerat av Göteborgsgymnasterna i Lundenhallen. 

 

I lördags tävlade 2 lag ifrån Blå A från Kungälvsgymnasterna i nivå 8. De kämpade och gjorde så fina varv tillsammans. Många av tjejerna 10-11 år tävlade för första gången och de har övat mycket inför denna tävlingen. På nivå 8 är det ingen prisutdelning utan alla är lyckliga och värdiga vinnare. Vi alla tränare är så stolta och det var kul att se alla tjejerna ha så kul tillsammans. 


Igår var det dags för nya nivåer och vi hade 2 lag från Röd A med tjejer/killar 11-12 år. 
Gymnasterna har tävlat flera gånger tidigare men flera var nya på  nästa nivå där det är högre krav och andra övningar. Dessutom är konkurrensen högre. Första laget tävlade i nivå 6 på förmiddagen och de kämpade och lyckades ta hem både en silver och en bronsmedalj och lyckan gick inte att ta miste på! På eftermiddagen var det nivå 5 vilket var nästa kliv i nivåstegen och nervöst då de var yngst på tävlingen. Med ett nästan felfritt tumblingutförande kammade de hem en silvermedalj vilket självklart togs emot med glädje och lycka! 


Stort grattis alla ledare, gymnaster och alla inblandade för fina varv och härlig gympaglädje!