SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Kungälvsgymnasterna
Gymnastik

 
Kungälvsgymnasterna drivs helt på ideell basis

Det innebär att vi inte har något kansli eller någon sportchef utan all verksamhet bedrivs av våra medlemmar på deras fritid.

Vi använder av bokningssystem där man anmäler sitt barn när vi släpper platserna vid en bestämd dag och tid. Först till kvarn principen gäller och det går inte att ställa sig i kö till verksamhet.

Genom att anmäla sig till Kungälvsgymnasternas verksamhet godkänner Ni att vi använder uppgifterna i vårt medlemsregister enligt gällande regler.

 

OM BOKNINGEN

För att kunna boka till en grupp måste man ha skapat ett personligt konto på personen som skall träna gymnastik, 

detta för att bokningen ska kunna gå igenom. Kontot ska stå på individen som ska vara aktiv i gruppen. 

Du kan redan nu testa att logga in, man använder sig av en engångskod som skickas till den mailadressen som du uppger. 
Har ni varit här inne tidigare och gjort en profil på ert barn, så följ instruktionerna som Befintligt medlem & om ni aldrig har varit här inne tidigare så följ instruktionerna som Ny medlem

Det är samma bokningssystem som Kungälvs simsällskap använder sig av. Så om ert barn också går på simskolan, kontrollera att ni väljer rätt flik (GF Kungälvsgymnasterna) när ni uppdaterar information gällande ert barn.

Har ni problem med inloggningen, vänligen kontakta Erika Bertilsson: erika__bertilsson@hotmail.com